Over ons

Over ons

De 3 zekerheden van Move the Crowd:

ADR Certified Education partner

Move the Crowd BV is dé ADR opleidingspartner van Nederland. Mediators kunnen zich laten registreren bij ofwel de MfN ofwel het ADR. Het onafhankelijke Springest heeft Move the Crowd opgenomen in de TOP 3 van Beste Opleiders van Nederland 2019, 2018 & 2017. (Bron:www.springest.nl)  Wij zijn gespecialiseerd in alle gecertificeerde Mediation opleidingen en hebben een deelnemersbeoordeling van maar liefst 9,6!

Deze beoordeling krijgen we niet zomaar. Wij leiden niet op, maar wij trainen. En dat is een groot verschil. Opleiden is een boek voorlezen en dat boek begrijpelijk maken. Trainen is laten snappen en toe laten passen. Met allerlei werkvormen, leermethodieken en vooral humor.

Niet een van onze trainers is docent. Daar waken we voor. Wij werken met dedicated Mediationprofessionals die naast het trainen allemaal een eigen business hebben. Omdat ze het leuk vinden hun kennis en ervaring over te dragen.

Zekerheid 1: Diplomagarantie

Als enig Mediation opleidingsinstituut hanteren wij ADR diplomagarantie. Dit houdt in dat wanneer u onverhoopt een (deel)examen niet behaald , u net zolang begeleidt gaat worden dan nodig. Desnoods volgt u de hele opleiding weer opnieuw. (exclusief kosten arrangement) Voorwaarde hierbij is dat u alle opleidingsdagen gevolgd heeft en de huiswerkopdrachten gemaakt heeft. Move the Crowd zorgt er dus voor dat ook u het Mediationdiploma gaat behalen!

Zekerheid 2: Kort(st)e doorlooptijd

Met een vaste regelmaat volg je de praktijkgerichte lessen van één van onze trainers. En deze trainers zijn praktijktrainers, geen leraren. Gericht dus om de behandelde theorie om te zetten naar jouw dagelijkse praktijk én gericht op het behalen van jouw diploma. Onze opleidingen worden zowel overdag als in de avond verzorgd. Veelal in blokken van twee aangesloten dagen, inclusief avondprogramma,

Zekerheid 3: Laagste prijs garantie

Move the Crowd hanteer de Laagste prijsgarantie

Jouw voordelen van een Mediation opleiding bij Move the Crowd :

  • ADR Diploma garantie: Move the Crowd blijf je net zo lang helpen, begeleiden en coachen zodat ook jij je diploma haalt.
  • Snel je diploma behalen. Het kan al binnen 4 maanden.
  • Move the Crowd is verreweg de goedkoopste Certified Education Partner van Nederland
  • De trainers van Move the Crowd scoren aantoonbaar hogere initiële slagingspercentages dan het landelijk gemiddelde.
  • Move the Crowd is opgenomen in de TOP 3 van Beste Opleiders van Nederland 2019, 2018 en 2017